118 Επισκέπτες/24ωρο
2 Επισκέπτες online στο site


PhoenixMetin2(Old school) - Κανονισμοί

Οι παρόντες κανόνες ισχύουν στον PhoenixMetin2(Old school).
Οι Διαχειριστές μπορούν να αλλάξουν ή να τροποποιήσουν τους παρόντες κανόνες χωρίς προειδοποίηση. Είναι υποχρέωση των χρηστών να ενημερώνονται και να τηρούν τους κανονισμούς.

Λογαριασμοί και Ονόματα παικτών
1.Κανένα μέλος της Ομάδας Διαχείρισης του PhoenixMetin2(Old school) δεν πρόκειται να σας ζητήσει όνομα χρήστη,κωδικό σύνδεσης ή το δηλωμένο σας e-mail.
Αν σας συμβεί κάτι τέτοιο τοτε θα είναι μια προσπάθεια κλοπής αντικειμένων/λογαριασμού. 2.Ανταλαγες λογαριασμων επιτρέπονται και μπορούν να πραγματοποιηθούν με δικιά σας ευθύνη.
3.Δεν επιτρέπονται προσβλητικά, ρατσιστικά, σεξουαλικού περιεχομένου, εθνικιστικά κλπ ψευδώνυμα παιχτών (usernames).
Επίσης δεν επιτρεπονται ψευδώνυμα που έχουν σκοπό να παραπλανήσουν και να είναι δυσανάγνωστα από τους GM.
Το ίδιο υσχύει και με τα ονόματα των συντεχνιών καθώς και τα σήματα τους.

Συμπεριφορά και ενέργειες εντός του παιχνιδιού
1.Οι αποδεκτές γλώσσες εντός του παιχνιδιού είναι η Ελληνική.Απαγορεύεται η χρήση άλλων γλωσσών στην απλή συνομιλία και στη συνομιλία κλίσης.
2.Εκβιασμός και απειλές που κατευθύνονται ως προς την πραγματική ζωή (τόσο την φυσική ζωή όσο και την διαδυκτιακή) ενός παίκτη, είναι επιλήψιμες.
Απαγορεύονται αυστηρώς υπονοούμενα ότι πρόκειται να εντοπίσετε και να βλάψετε έναν άλλο παίκτη, μέλος ομάδας ή αντιπρόσωπο του παιχνιδιού.
Κυρώσεις: Τέτοιες ενέργειες θα έχουν σαν επακόλουθο το μόνιμο αποκλεισμό όλων των λογαριασμών του χρήστη από το PhoenixMetin2.
Η ποινή ενδέχεται να επιβληθεί και ετεροχρονισμένα, κατόπιν ελέγχου από τη Βάση Δεδομένων.
3.Απαγορεύεται γενικότερα η άσεμνη γλώσσα και προσβολές, είτε απευθύνονται προς κάποιο χρήστη, είτε είναι γενικής μορφής (συμπεριλαμβανομένων Προσωπικών Μυνημάτων, νέα συντεχνιών, καταστημάτων κλπ).
4.Το σπαμάρισμα (η συνεχόμενη αποστολή του ίδιου μηνύματος, η συνεχής χρήση κεφαλαίων, η συνεχόμενη ομιλία με πληκτρολόγηση ελαχίστων λέξεων κάθε φορά κλπ) αλλα και η ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ οποιασδήποτε μορφής μέσω του συστήματος επικοινωνίας του παιχνιδιού δεν είναι επιτρεπτά.
5.Η προσποίηση ότι είστε GM, η απαίτηση απο έναν χριστη να σας δώσει στοιχεία σχετικα με προσωπική του ζωη ή σχετικα με το λογαριασμό του, καθώς και η απαίτηση να κανει κάτι παρά τη θέληση του μέσω οποιασδήποτε απειλής είναι απαράδεκτα και απαγορεύονται αυστηρότατα.

Παρενόχληση GM
1.Δεν επιτρέπεται να απαιτείται από μέλη της Ομάδας Διαχείρισης να:
-Σας αποκαλύψουν τα προσωπικά τους στοιχεία.
-Σας αποκαλύψουν το/τους χαρακτήρες που έχουν και παίζουν στο παιχνίδι.
-Απαιτείτε/ζητάτε να σας δώσουν αντικείμενα ή χρήματα(Yang).
-Φυλάξουν για λογαριασμό σας αντικείμενα.
-Σας ανεβάσουν επίπεδο/βοηθήσουν σε exp.
-Ζητάτε να κάνουν ανταλλαγή μαζί σας.
-Τους ζητάτε να μπούν σε Συντεχνία ή Ομάδα.
-Προσπαθείτε να τους βάλετε σε λίστα φίλων.
Συνεχιζόμενες άσκοπες παρενοχλήσεις, ενοχλητική συμπεριφορά, απρεπής συμπεριφορά κλπ προς κάποιο GM μπορεί να οδηγήσουν στη προειδοποίηση/αποκλεισμό σας.

Αποφάσεις των GM
1.Οι οδηγίες και αποφάσεις των GM πρέπει να είναι σεβαστές.Αν έχετε διαφωνίες ή αμφιβολίες για τις ενέργειες ή τις αποφάσεις ενός GM μπορείται να τις συζητήσετε με τον ίδιο ή με τον Admin του παιχνιδιου μέσω προσωπικού μυνήματος στο παιχνίδι ή στο επίσημο Forum του παιχνιδιού μας.
Παρόλα αυτά η δημοσίευση θεματικής ενότητας σχετικά με αυτο το θέμα στο forum δεν ειναι επιτρεπόμενη.Στην περίπτωση παράβασης αυτού του κανόνα η θεματική ενότητα θα διαγράφεται και ο θεματοθέτης θα δέχεται μια προειδοποίηση.
2.Αν θέλετε να κάνετε κάποια καταγγελία ή να εκφράσετε κάποια παράπονα κατά μέλους της Ομάδας Διαχείρισης του Παιχνιδιού θα πρέπει να γίνει μέσω προσωπικού μυνήματος στο Forum στον ADMIN. (και εδώ ισχύει ο κανόνας περι θεματικών ενοτήτων).
3.Δυσφημιστικά σχόλια, προσωπικές αντιπαραθέσεις και αντιπαλότητες, ασαφής αναφορές, ανούσια σχόλια, προσωπικές υποψίες, ανυπόστατα συμπεράσματα, άδικες κατηγορίες και συκοφαντίες θα οδηγήοσουν σε αποκλεισμό αν δημοσιευτούν στο παιχνίδι ή στο φόρουμ.(Μόνο μέσω προσωπικού μυνήματος επιτρέπονται παράπονα σχετικά με τους GM).

Χρήση των bug και των λαθών του παιχνιδιού
1.Εκμετάλλευση από λάθη, τυχόν κενά ασφαλείας ή bugs του παιχνιδιού και του κώδικα αυτού, και χρησιμοποίηση αυτών προς όφελος κάποιου, είναι ανεπίτρεπτο.
Όλοι οι παίκτες υποχρεούνται να αναφέρουν άμεσα σε GM με προσωπικό μύνημα στο παιχνίδι ή με προσωπικό μύνημα στο forum ό,τι λάθος βρούνε.
2.Η εγκατάσταση και οι μέθοδοι που μπορεί να προκαλέσουν υπερβολική διαδυκτιακή κυκλοφορία στον server, ή μπορεί να χρησιμοποιηθούν για να διαφοροποιήσουν το gameplay του παιχνιδιού είναι απαγορευμένοι.
Αυτόματα, ή ημί-αυτόματα συστήματα και scripts ικανά να αλληλεπιδράσουν με τη βάση δεδομένων του παιχνιδιού, ή εν γένει να στείλουν οποιεσδήποτε είδους εντολές στο παιχνίδι, xωρίς να γίνεται η μετάδοση από το επίσημο πρόγραμμα που διανέμεται από τo PhoenixMetin2 στην αρχικοποιημένη του μορφή, είναι απαγορευμένα.
3.Απαγορεύεται αυστηρά η χρήση οποιουδήποτε λογισμικού για το PhoenixMetin2 που δεν δημιουργείται από το PhoenixMetin2.
Επίσης απαγορεύεται οποιαδήποτε τροποποίηση στο διανεμημένο λογισμικό τoυ PhoenixMetin2 (τροποποίηση αρχείων του client, χρήση επιπρόσθετων παράνομων add-on και hack).


Αυτοί είναι οι κανόνες του server μας.Οφείλεται να είστε ενημερωμένοι ανα πασα στιγμή για οποιαδήποτε αλλαγη γινει.
ΠΡΟΣΟΧΗ : Δεν θα γίνει αποδεκτή καμία δικαιολογία άγνοιας.Φυσικά θα γίνεται σχετική ανακοίνωση κάθε φορά που διορθώνεται,αφαιρείται ή δημιουργείται κάποιος νέος κανόνας.